vasárnap, február 27, 2011

helyzetjelentés

köszönöm szépen a drukkokat és a kedves bíztató sorokat.
kopp-kopp, de talán túl vagyunk a nehezén. Tegnap még sikerült egy 40fokos lázat és ismételten kisrókát produkálnia Balázsnak, de ma már újra láztalan és az étvágya is megjött, persze szigorúan csak diétásat ehetett és inni is csak kortyonkét, ami nem volt egyszerű, mert a magas láztól igencsak kiszáradt, így kb. 2percenként töltöttem a kortyokat a poharába:o)

Tegnap este ülve elaludtam a fáradtságtól lévén hogy szombat éjjel 2részletben aludtam összesen 5órát.:S Aztán persze hajnalban felébredtem, nem vagyok ilyen hosszú alvásokhozszokva már.:o)
Elég jól meg vagyok fázva, de szerencsére lázam nincs, úgyhogy én is megmaradok.

Pocaklakó nagyon aktív, ami egyfelől megnyugtat más felől megijeszt, hála a védőnőmnek, aki azt "jósolta" hogy nem fogom a 38.hétnél tovább húzni.:S Mert szerinte is nagy a baba, vékony a hasfalam(mert 3.baba), szűk a medencém és nagyon lent van a hasam. Ami nekem mindig lent van, szóval ez nem jele semminek. A baba méreteiben meg akkor leszek biztos, ha már a kezemben tartom, de persze ettől még lehet neki igaza.:o)

Jövő héten szerdán(36hét+2nap) lesz az első CTG, utána lesz még egy UH, aztán a dokim gondolom foglal nekem helyet a műtőben, ha mégsem magától indulnának be a dolgok.
Én azért remélem hogy magától beindul, de inkább majd csak a 38.hét után és a műtéti időpont elött.:o) ja és márc.20-án nem AKAROK szülni, mert aznap van apám születésnapja.:(

Még nagyon kéne nekem az a 3hét, annyi dolgom van, hogy le sem merem írni.:/
Többek között a kiságy és a babaruhák is még a padláson vannak.:(
Az ágyat még csak-csak lehozza és összeszereli a férjem, míg mi a kórházban vagyunk, de a rucikat nekem kell kimosni, vasalni. Egyrészt mert így szeretném, másrészt mert nincs senki aki megcsinálná helyettem, harmadrészt, mert a kórházba is vinnem kell ruhákat a babának, mert amennyire én tudom az Istvánban nem adnak.:S
A jövő hetem pedig igencsak zsúfoltnak ígérkezik.:/

A lényeg, hogy már nem beteg Balázs és remélem ez már így is marad, lassan 24órája tünetmentes.:o)

5 megjegyzés:

unikat írta...

Örülök, hogy kezdtek kilábalni a betegségből.
Neked kitartást az utolsó hetekre/napokra!
Nagyon szorítok!

nöné írta...

Na jól van, örülök, hogy túl vagytok a nehezén! Vigyázz Magadra ebben az utolsó etapban!

Suzi írta...

Jobbulást nektek, és kitartást az utolsó hetekre, a neheze csak úgy is utána jön!!:-) Addig pihenj amennyit csak tudsz!

Judit írta...

Olvasom, h mar kifele mentek a betegsegbol. ilyenkor mindig kozbejon vmi, mar nem olyan egyszeru mint mikor az elso babara varsz ;) Moss es vasalj, annyit amennyi 1-2hetig eleg. :) es mint Suzi is irta most pihenj, mert... ;) :) nem konnyu segitseg nelkul az elso hetekben, de megoldhato!!!!! szoritok, h beinduljon Picur magatol :)

Betty írta...

Szió!

Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok!!

A szülésed pedig legyen nagyon könnyű és szép!
Jó egészséget!
ölel: Betty