kedd, január 17, 2012

Vegyes vágott

Boldog új évet kívánok Mindenkinek, aki még erre jár.:)

Nem sok időm jut mostanában semmire, ezért sem születnek újabb bejegyzések.

Utoljára egy nemezelt mamuszt kötöttem a férjemnek a 13.házassági évfordulónkra.:)

A fiúk jól vannak, imádják egymást és egyre jobban eljátszanak.
Bence hamarosan megkapja a félévi bizonyítványát, két 4est leszámítva 5ösök lesznek benne. Büszke vagyok rá.:) Angolból és matematikából továbbra is kitűnő.

Balázs ősszel lovagolni járt, decemberben elkezdett korcsolyázni tanulni, most pedig korizás mellett úszni is jár. Nagyon élvezi mindet, ő aztán igazán poztív emberke, majdnem mindennek tud örülni.

Milán lassan 10 hónapos, 4foga van, 73 centi és 8,5kg.:)
8,5hónapos kora óta kapaszkodás nélkül önállóan jár. Ez számomra elég korai, a többiek 11hónaposan indultak el, de ő másban is teljesen más, mint az első 2 gyerek, miért ebben ne lenne az.:D
8hónapos koráig csak szopizott, most már eszik mást is, házikosztot sajnos nem:(, de bébiételt igen és a kiflicsücsök is jöhet, ha bírom idegekkel. Ugyanis akkora koszt és maszathegyet mint amit egy kiflicsücsök elcsócsálása jelent elég nehéz idegekkel bírni, a fiúk rosszul vannak tőle rendesen, mert a látványa sem épp guszta.:D Milán viszont nagyon élvezi ezt a módját az evésnek(?).

Milán imádja a nagytesóit, szeret velük bújócskázni, fogocskázni és úgy általában sokkal jobban elvan, hogyha itthon vannak a többiek, míg ha kettesben vagyunk itthon, akkor leginkább rajtam lóg, ezért a házimunka elég döcögősen halad.

Sajnos az esti fektetés katasztrófális továbbra is. Eljutottunk arra a szintre, hogy nem tudom lefektetni este az ágyába, mert azonnal megérzi, felkel és sír. Tudom, itt most sokan arra gondolnak, na és ha picit sír, mi van akkor, pár nap és megtanulja. De ez nálam nem megoldás, nem tudom elviselni ha sír, napközben még csak-csak muszáj néha betenni a járókába, kiságyba, ha dolgom van, vagy ki kell szaladnom a postáshoz, de este, na nem. Így együtt alszünk estétől reggelig. Milán pedig szopizik éjszaka többször is, így szerintem semmivel sem szoptatom kevesebbszer, mint mielőtt hozzátáplálódott volna.:D Említettem már, hogy a házimunka csak döcög?
Milán amúgy folyamatosan jön-megy és tesz-vesz és meg sem áll, ehhez képest egyáltalán nem fárad el, így napközben is max. 3*40percet alszik. Hogy bírja? Én nem tudom, de egyáltalán nem sírós, nem hisztis, teljesen nyugodt, kiegyensúlyozott, mosolygós baba.:)

Azért biztos hogy minden okkal történik, csak épp még nem tudom az okát.:)

Idénre nagy terveim vannak, remélem összejön legalább a fele.:)
Szeretnék befejezni legalább egy nagy keresztszemes képemet, de jó lenne még pár kisebbet is, szeretnék kötni magamnak egy kardigánt és befejezni egy kendőt, sapit és kesztyűt a fiúknak, sapit magamnak, kardigánt Milánnak.

Sosem fogadok meg semmit Szilveszterkor, de idén úgy érzem szeretnék a dolgaimon változtatni, eddig annyit sikerült, hogy minden este kikészítem a másnapi ruhákat a srácoknak és magamnak és már csak napi 1pohár light Colát iszom.:) A többit fedje homály, majd ha megvalósul megírom;)

1 megjegyzés:

dviki írta...

Timi, én járok erre. ;-)
Örülök, hogy "jelentkeztél" és minden okés nálatok. :-)
És amire felkaptam a fejem, hogy már csak napi 1 pohár light colát iszol. :-D Hogy bírod???!!? :-DDDD (Én szintén nagy cola light imádó és fogyasztó vagyok. :-D)

Kíváncsian várom, hogy mikor jössz és írsz, esetleg mutatsz is valamit a megvalósult tervekből! :-)