kedd, október 25, 2011

Milán 7 hónapos

Tegnap volt Milán 7hónapos és ennek örömére áttört az első alsó foga! Hurrrrá!
Azt megelőző éjszaka nem sokat aludtam, Milán sem.:( Az első két deddel megúsztam az igazán nyűgös fogzós időszakot, de most Milánnal ezt a hiányosságomat is pótolom.:) Már csak 19fog van vissza:)))))

Aztán ha ez még nem volna elég tegnap rohamtempóra váltott járás terén is.:)
Eddig is lépegetett párat kapaszkodva a kanapé mentén, de tegnap a két kezemet fogva 3-4métereket tett meg rekord sebességgel!!!:) Hogy hova siet ez a gyerek a mozgásfejlődéssel nem tudom, de nem lehet unatkozni mellette az már biztos. Minden érdekli, mindent meg kell néznie, fognia, stb. Nagyon kell vigyázni vele, mert hipp-hopp belenyúl a tányéromba, poharamba, holott a saját kis gyümölcsös ennivalóját nagy ívben köpi vissza.:) vagy :(

7hónapos, de még mindig csak szopik, amivel nincs gond(na jó, van, mert félek nem elég a tejem, de ez egy másik történet), csak már jó lenne ha nem hiába pacsmagolnék gyümiket a konyhában.:S Persze ehet még ilyet tudom én, anyatejet meg most vagy soha!:)

Az éjszakát eddig 3szor aludta át az elmúlt egy hónapban, megmutatva, hogy tudna ilyet is, ha akarna.:D Nem mondom furcsa élmény volt egész éjjel(éjféltől-6ig) aludni, de valahogy meg tudnám szokni.:D Ami viszont sokkal nehezebben megy az az esti fektetés, eddig szopizás után simán betettem az ágyába és aludt az első ébredésig. Most viszont, van hogy 5perccel aztán hogy ágyat ért a teste már ébred is, nem kis bosszúságot okozva nekem ezzel.:( Napközben bírom a strapát, nem gond, ha kézben cipelve főzök, pakolom a mosógépet, stb, de este aludjon el!!!! Aztán tőlem felébredhet 1,5-2óra múlva, ha muszáj, csak 10től éjfélig legyen egy kis privát időm...tudom túl sokat akarok.:)

Szerencsére a nagyok hellyel-közzel már átalusszák az éjszakát. Bencét hétközben totál kifárasztja a suli, míg Balázs azért az esetek zömében éjjel/hajnalban átmászik hozzám, de ezt már megszoktam és így legalább be van takarva, mert takargatom.:)

Mindenesetre az biztos, hogy a Honfogalás kori vándorlás semmi sem volt a mi kis családunk éjszakai menetéhez képest.:))))


2 megjegyzés:

MrsYarnart írta...

hűha! micsoda örökmozgó társaság :) tényleg nem unatkozol :D legyen sok örömöd a gyerkőcökben!

Timici írta...

köszi:)