péntek, január 14, 2011

kizárás

ma egy igen "kedves" levélben(2sorban) értesítettek, hogy kizártak az LHN/CCN csoportból, mert vki szólt nekik, hogy én a Picasan megosztottam vagy kértem mintát. Persze semmi konkrét, csak vádaskodás.

Na nem mintha nagyon felkavarna a dolog, amúgy sem nézek be már jó ideje a fórumra a hírlevelet pedig automatikusan törlöm, csak jó tudni, hogy az embernek vannak jóakarói.

Soha sem töltöttem fel semmilyen mintát a Picasara, ha netán kértem volna, ami azért nem lehetetlen(nem vagyok sem sznob, sem állszent és nagyon nem bírom ha vki az, szájhuzogatva, miközben ugyanazt teszi, csak épp kevésbé publikusabb fórumokon, no comment!), tuti nem kaptam onnan senkitől.

Azért kiváncsi lennék ki volt a "jóakaróm".

7 megjegyzés:

borsoo írta...

Timi, nagyon sajnálom! Elszomorító, milyen "jóakarók" léteznek.
Majd válaszolok a leveledre is, csak sűrűek voltak a napok!

Jutka írta...

Ne foglalkozz most ezzel az aprósággal.
Sokkal fontosabb, örömtelibb események előtt állsz!
Jól vagytok?

Ahama írta...

Na ez az, amivel most nem szabad foglalkoznod. Egyébként sem kell ilyesmin rágódni, de most! kit érdekel? amikor vannak százszor fontosabb boldogságos dolgok :))

Timici írta...

Orsi,
köszi, nos igen, vannak jóakaróim, de sebaj, csak tegnap nagyon bántott,különösen az a 2mondatos levél amiben közölték, konkrétumok nélkül, vádaskodva. Na mindegy.
Várom a leveled, de nem sürgős ám;o)

Jutka,
köszi, jól vagyunk, hétfőn megyek a belgyógyászhoz, hogy megnézze jók-e a cukorértékeim, szerdán pedig a nőgyógyászhoz, utána megírom mit mondtak.:o)

Márti,
tudom, hogy igazad van, csak bánt, de az biztos, hogy nem ez a legfontosabb dolog most az életemben.:o) köszönöm a kedves szavaidat!:o)

Andulka írta...

Szerintem se foglalkozz velük! Nem érdemes egy ilyen dolgon felhúznod magad!

Klaudia írta...

Én azt sem tudom, hol van ez a fórum, de szerintem se izgasson.
A pocid meg tényleg nem olyan nagy, a tesómé is kb. ekkora. Nála első gyerek, de már kb, 32 hetes....
Ne foglalkozz semmivel, csak élvezd ki ezt a különleges állapotot, már nincs sok hátra belöle:)

dióhéj írta...

uhhh...ugyan nem tudom hol van az a hely, de nem lehetett kellemes, az sem, hogy kizártak, de főként az, hogy valaki ilyet művel és azt sem lehet megtudni, vajon ki az...