szerda, január 05, 2011

életjel

Boldog Új Évet Kívánok!
minden kedves barátomnak és olvasómnak, aki még szokott erre járni.:o)

Már 3 éve, hogy itt lakunk, de az emeleti fürdőben még nem volt tükör.
Mikor beköltöüztünk már nem volt rá érkezésünk, aztán meg vhogy sosem jött össze. Egyszer ugyan elmentünk bútornézőbe, de az eredmény lehangoló volt.
Aztán karácsony elött megvettük a fürdőszobaszekrényt tükörrel és egy fali tárolót a törölközőknek, naná hogy az IKEÁban.;o) Talán még nem említettem, hogy imádom az IKEÁt és elég sok ikeás bútorunk van és szerintem még lesz is.:o)
Ezeket viszonylag hamar a helyére is tettük, így már egész fürdőszoba jellege van a vizes helységünknek.:o)

Aztán ha már belevágtunk és a férjem is itthon volt a két ünnep között, nem álltunk meg fél úton.:o)
Karácsony után kipakoltuk a hálószobát és végre a fehér falakat szinesre festettük.
Ehhez falat is kellett vésni, hogy a kábelek ne látszódjanak az új olvasólámpáknál és a hifinél. Alig 3nap alatt készen is voltunk, mert folyton várni kellett vmire, először hogy száradjon a gipszelt falrész, utána hogy száradjon a bordó fal, majd foltos lett, így újra festettük és végül jött a másik szín.

Miután ezzel megvoltunk és még tartott a téli szünet és a lendület, kipakoltuk a fiúk szobáját is(mondanom sem kell annyira be voltak zsongva, hogy a nappaliban alhatnak, hogy fél 12ig el sem bírtak aludni:o)).
Ezt a szobát át is rendeztem, meg kaptak új tárolót a ruháknak játékoknak.
Itt is két színű lett a fel, lime zöld és v.kék, szuper jól mutatnak benne a fenyő bútorok és a sötét kék komódok, már csak egy íróasztal kell Bencének.
Tegnap került a helyére az utolsó szekrényajtó is, úgyhogy most "már" csak a játékok helyének megtalálása és selejtezése vár rám.

Ha minden a helyére került(lámpák, függöny, stb.) akkor fotózom majd, más képanyaggal amúgy sem igen szolgálhatok most. Ezer éve nem volt semmilyen tű a kezemben.:(

Viszont a lendületem most erősen megcsappant, valahogy elfáradtam...

Ráadásul az elmúlt 2 napban, többször is sikerült jégen elesnem, megcsúsznom és napközben pihenni sem igen akad időm, így estére hulla vagyok. Érzem, hogy ez a harmadik baba, mikor Balázzsal voltam terhes még az utolsó napon is homokozóban térdeltem és fociztam Bencével, most meg egy kisebb tréning feljutnom az emeletre.:S

Az is stresszel, hogy naponta mérnem kell a cukrom, ami a diéta miatt teljesen ok, de akkor is olyan rossz érzés, maga a szúrás is. Két hetente mehetek a kórházba kontrollra, ahol az ég adta világon nem történik semmi, csak annyi, hogy a professzor megnézi a könyvbe írt értékeimet, majd 2 hét múlva mehetek újra...ha gond lenne úgyis látnám és szólnék a dokimnak, de azért csak menjek pofavizitre.:s

Ma a Sparban vettem glukont, hogy ne csak citromos teát ihassak, vettem újabb teákat, mert a változatosság gyönyörködtet.;o)
Bolerot nem akarok inni, mert tele van mindenféle nem tetsző adalékkal, és láttam a gyapjúimon is hogy miket tud.:(
Viszont vettem Rauch Light citromos Ice teát, ami sajnos nem nulla CH de nem sok(és a koffein sem olyan vészes benne), jutalomnak jó lesz. És ma elcsábultam egy pohár Light Colára is , ejnye én! de nagyon nagy szükségem volt rá, mind koffein, mind hangulat szempontból.:o)

Holnap vár a védőnő, kiváncsi vagyok miket fog mondani, de legalább a babánk szívhangját hallhatom.:o)

Bár már 2 fiam van, mégis elfogott a vásárlási láz és vettem pár dolgot már a picinek, ami egyrészt szükséges is, lévén tavaszi baba lesz(Bencém téli, Balázsom nyári), másrészt valahogy jót tesz a lelkemnek, segít a ráhangolódásban, mert egyre közeleg az idő...bárcsak már tavasz lenne.:o)

Babácska remélhetőleg jól van, néha nagyon aktív, szó szerint kirúgja a ház oldalát, vagyis az enyémet, máskor meg nagy a csönd. Szerintem már befordult, bár ha csuklik azt mindenhol érzem és elég sokat csuklik, mint annak idején Bence tette.:o)

Kaptam róla fotót a múltkori UHn, ha sikerül digitalizálnom mutatom, tiszta apja amúgy ő is.:o)

Mindenkinek szép hetet, jó egészséget és balesetmentes közlekedést gyalogosan és autóval is!!!

5 megjegyzés:

Andulka írta...

A sok munka után azért pihenj is egy kicsit és vigyázz magadra!
Hogy fogják hívni a kicsit? Ő is B betűs lesz?

Phan írta...

Azért csak vigyázz magadra! Mégiscsak a 3. baba lesz. Nem semmi, amit ténykedtél az utóbbi időben.

aarkus írta...

Pihenj, jó volt hallani rólatok!

Karina írta...

Én is csatlakozom az előttem szólókhoz: Szuper, hogy ennyi mindent megcsináltatok a baba érkezése előtt, le a kalappal, de azért a pihenés is fontos, vigyázz magatokra! Biztos vigyáz rád a párod is :) Jó, hogy írtál, szeretettel gondolok rád, K

Elinor17 írta...

Biztosan nagyon szép lett az otthonotok , kíváncsian várom a fotókat !
Vigyázz Magadra közben pihenj is egy kicsit .
Nagyon jó cukorpótló a stevia és a xilit .Mindkettő természetes kivonat.Az üdítőkről érdemes leszokni , én már 3 éve nem iszom .Víz , tea , néha gyümölcslé .Már nem is hiányzik más .
Kitartást és jó egészséget kívánok Nektek !