péntek, október 31, 2008

Halloween banner
Talán 4éve is van már, hogy elkezdtem keresztszemest hímezni, azóta ez a fő hobbim. Nagyon szeretem csinálni, olyan, mint a kert, teljesen kikapcsol. Ámde a kertezéssel ellentétben a hímzést félre lehet tenni, míg a virágokat muszáj naponta(na jó néha 2naponta, most meg elég hetente is;o)) ellátni. Ezért aztán nagyon sokszor félbemaradnak a hímzéseim.:( Szégyen ide vagy oda van olyan megkezdett hímzésem, ami lassan 4éve várja, hogy elkészüljön.
Ezzel szemben ez a LizzieKate banner 1hét alatt elkészült, ami nagy szó nálam, valószínűleg azért lehetett ez, mert nagyon szerettem hímezni. Minden motívuma tetszik. Amúgy is nagyon kedvelem a tervező mintáit, úgyhogy ez azért nem volt olyan meglepő, mégis hímzés közben éreztem, hogy nem véletlenül tetszik pont ez és nem egy másik.:o)
A minta szerint kézzel festett fonalakkal kellene hímezni, amiből volt szinem meg is tettem, ahol nem ott az ajánlott DMC fonalakat használtam. A denevérek és a macska szeme Mill Hill petit arany gyöngyök.
A sors iróniája, hogy bár már 1,5 hete kész vagyok vele, máig nem került az ajtónkra, vhogy nem jött össze, hogy legyen hova akasztani. Lévén új lakás és nincs erre rendszeresített akasztónk a bejárati ajtón, de szerintem ez már nem marad így sokáig, mert már készülget a karácsonyi, szintén LizzieKate banner is.:o)

Nincsenek megjegyzések: