péntek, június 26, 2009

nézzétek mit találtam


én alapvetően újrafelhasználós vagyok. Pl. a farmereim szárából rendre gyereknadrágot vagy táskát, netán neszit gyártok. Azonkívül is sok olyan dolog van, amit elteszek, mert jó lesz még valamire.:D Na ezért itthon nem lelkesednek valami nagyon, de én látom benne a lehetőséget.;o)
Most meg ez a poló-fonal, hát nagyon tetszik. Igaz itthon nem igazán van alapanyag, mert a férjemnek gyakorlatilag csak fehér pólója van, de a közeli turiban angol polók is vannak, amik egyrészt nagyon jó minőségűek, másrészt sokféle színben vannak, úgyhogy érdemes lesz ilyen szemmel is körülnéznem legközelebb.;o)
Vajon hány poló kell egy táskához mondjuk???
Aki esetleg kipróbálja, kérem mutasson képet és számoljon be, köszönöm.

6 megjegyzés:

Jucuu írta...

Ez jó! Itt boltban is árulnak ilyet (mármint készre vágott pólófonalat :)), de én is szívesebben készíteném magam. De nálunk csak a férjem használ ilyen pólókat, az meg mind fekete. Még befesteni sem lehet. :(
Pedig fürdőszobaszőnyeget el tudnék képzelni ilyenből.

CathlenKata írta...

Timikém! A fehéret be tudod festeni olyanra amilyenre szeretnéd, és az sem gond ha foltos lesz, hisz így lesz egyedi.
Annó vidéken ahol nevelkedtem szokás volt a rissz-rossz ruhából fonalat sodorni. Aztán szőnyeget szőttek belőle.

Marikje írta...

Timi! Ez nekem is nagyon tetszik, régóta tervezem, hogy valami jó kis szőnyeget horgolok, de megmondom őszintén sajnálom rá a fonalat, azt hiszem nyakamba veszem a turikat a jövő héttől és póló felhalmozásba kezdek. Kösz az ötletet.

Timici írta...

Jucuu, ez hogy jó! hogy boltban is lehet kapni, mik vannak.:o)
esetleg a családot lehetne bevonni;o) hátha összejönne egy szőnyegre való;o)

Kata, nem vagyok valami nagy festegető sajnos:S, meg hát ezek a polók nem tiszta pamutból vannak manapság, van benne jócskán műszál is:(. Azt tudtam, hogy vászonból készítettek sok mindent, szövőszéken is, pl.rongyszőnyeg, de a polót most hallottam először.

Marikje,örülök, hogy neked is tetszik az ötlet. Jó vadászatot!:o)

Jucuu írta...

Nagy kedvet adtál ehhez, tegnap szabtam Szilárdnak pólókat a férjem használaton kívüli pólóiból és a maradék anyagot mind felszabdaltam hosszú csíkokra, lett két kis gombolyag belőle. :) Köszi nagyon, hogy megmutattad ezt, legalább vettem a bátorságot belefogni, mégha évek is kellenek egy szőnyegrevaló összegyűjtéséhez. :)))

Timici írta...

Jucuu, de jó! Te már bele is vágtál, örök neki, ha én adtam meg a végső lökést:o) jó gyűjtögetést!