hétfő, december 15, 2008

Snowball nekem

Két hógolyó is eltalált a napokban, aminek nagyon örültem, köszönöm Szentpyr/Rita és Majonez/sajnos a keresztnevét nem tudom(irul-pirul) de Mónira tippelek;o).

az alábbi kérdésekre kíváncsiak:

Horoszkóp: kos(ápr.7.), AC rák, hold bika
tudom, hogy az AC meghatározóbb, én mégis inkább KOS vagyok, nagyon is és nagyon szeretem, hogy az vagyok, aki vagyok:o)

Egyéb esemény születésed napján: velem egy napon született Gubás Gabi

Ha nyernél a lottón: mostanában nem lottózom, míg lottóztam sosem nyertem, de ha valami csoda folytán sok pénzt nyernék, akkor megalapoznám a gyerekeim jövőjét, támogatnám a családomat, létrehoznék egy olyan vállalkozást, amiben szívesen dolgoznék, utaznék is de csak olyan helyekre, amik biztonságosak és adakoznék vagy alapítványt hoznék létre, kérdés mekkora is lenne a nyereményem:o)))

Rossz szokás: minden vízszintes felületet telepakolok, legyen akár az elöl maradt vasalódeszka, vagy TV/monitor teteje. Szeretem a rendet, de rendet tartani képtelen vagyok, ha valamit elpakolok, biztos max. fél napon belül szükségem van rá és előveszem, aztán lehet hozzá sem tudok fogni és csak elöl marad. A helyzetet csak súlyosbítja, hogy a férjem ugyan ilyen rendetlen és a fiúk sem állnak rosszul szétpakolásban. Így először mindig az ő motyójukat kapom rendbe, következés képen a saját dolgaim folyton elmaradnak.

Böngésző:
mozilla firefox, kereső:google

Koffein: alacsony a vérnyomásom ezért minden koffeint tartalmazó dolog kedves számomra, legnagyobb kedvencem a Coca-cola light(régebben a simát ittam, de már nagyon édesnek találom), mivel akár vénásan is el tudnám viselni, a férjem mértékletességre intett, így napi 3pohár az adagom:o), kávéból reggeli után és kora délután folyasztok el ált. a DE 3in1 classic verzióját, fekete teából a Twinings earl grey a kedvencem.

Színed ruhában: kék, zöld, barna, fehér, bézs, vajszín, fáradt rózsaszín
amit sosem vennék fel:piros és narancs (max. kiegészítőkben)

Most mi van rajtad: itthon vagyok, így kényelmesben: sötétbarna pamutnadrág, kék-fehér csíkos felső, amúgy a kedvenc ruhadarabom a farmer:o)

Legutóbbi könyv: India Knight: Szex,pasik, gyötrelmek, immár sokadszorra olvasom, szeretem a humorát és hogy annyira életszerű és kissé cinikus. Ezen kívül napjában többször, Thomas a gőzmozdony és Bob a mester kalandjai, de Móra Ferenc meséi is mindennaposak.:o)

Háziállat: nincs, majd ha önálló családi házunk lesz, de pechemre a környék összes macskája a kertembe jár piszkítani.:(
ha saját házunk lenne, akkor lenne :2 kutya(golden retriver és vizsla), 2 macska(mintás szőrű), tengerimalac(sok forgóval:o)), mindenféle nem tengeri hal

Milyen háziállítot nem szeretnél? kígyó, madárpók, patkány, béka, gyík, papagály

Amit a legjobban szeretsz magadban: hogy élek:o)

10 év múlva: 2fiú és 1 kislány anyukájaként látom magam egy családi házban sok állattal körülvéve, intézgetem a kreatív cégem ügyeit, gondozom a kertet és a házat, nevelgetem a gyerekeket, főzőcskézek a férjemnek. Tudom, hogy unalmasnak hangzik, de én élvezném.:o)

Legutóbbi legjobb élményed : tegnap mikor hazajöttünk az oviból beengedtem a fiúkat a lakásba és kiszaladtam megnézni a postát, mire visszaértem meglepetés várt: Bence segített Balázsnak levetkőzni. Lelkesen mesélték, hogy Balázs mit vett le egyedül és miben segített neki Bence, öröm volt rájuk nézni, ahogy sugárzott az arcuk a büszkeségtől. Imádom őket.:o)

Én judillát célzom meg, remélem még nem találta el senki.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

India Knight-ot én is olvastam és viccesnek találtam, pláne most mikor már nekem is van gyerekem. :)
Ági vagyok. :)

Timici írta...

Ági:o) ne haragudj,megjegyzem egy életre;o)
könyv: nekem is most legutóbb volt a legviccesebb, hogy minden összecsengett, életkor, gyerekek száma+neme, testsúly(sajnos:(), örülök, hogy Neked is tetszett:o)