kedd, november 23, 2010

46XY, egészséges férfi

ez szerepel a genetikai vizsgálat leletén.:o)
Úgyhogy most már teljes a béke és nyugalom, vagy majdnem,
de hát én már csak ilyen kis parázós vagyok.:o)

Mostanában egyre szétszórtabb és feledékenyebb vagyok, kevés dolog tudja lekötni a figyelmemet. Ezért aztán az elmúlt 2 hétben szinte semmilyen kreatív tevékenységet nem folytattam, hacsak a házimunka nem számít annak.:D

Míg Balázsomnál az utolsó hetekig nem foglalkoztam a babás dolgokkal, lévén sok minden megvan még Bencétől, ellenben most egyfolytában ilyen témában böngészek.:o)
A babakocsit is megvettük már(lévén az előző kettőt tavaly eladtuk:)), és ha minden jól megy a héten veszünk kiskádat és néhány apró pihe-puha játékot is, hogy ő is kapjon újat, sajátot.:o)

A gyerekszobát is minnél hamarabb be szeretném rendezni(festés, bútorok, szönyeg, függöny), hogy a fiúk szokják a tudatot és mert engem ez valahogy most megnyugtat.

Mivel már nem vagyok húsz éves és a súlyom is több, mint jó lenne, egyre inkább érzem, hogy fáradok és nem bírok annyit, mint szeretnék.
Ezért sem akarok mindet az utolsó percre hagyni, mert szeretném addig megcsinálni, míg én magam képes vagyok rá és nem kell másra bízni.

A tervezett hímzések nagy részéről már lemondtam, szerintem karácsonyra nem is készülök semmivel, inkább a fiúknak és a babának szeretnék hímezgetni, hogy érezzék fontosak nekem.:o)

Mutogatni most nem tudok, talán majd legközelebb...

kedd, november 09, 2010

túl a félidőn...

kicsit vegyesek az érzelmeim. Egyfelől nagyon jó érzés, hogy már a felén túl vagyunk és egyre nagyobb a baba, másfelől viszont van egy szomorúság is bennem, hogy Ő lesz az utolsó pocaklakóm. Soha többé nem fogom érezni ezt a dolgot, a mocorgást, csuklást, ezt a szimbiózist.
Nagyon szeretek pocakos lenni, mindazok ellenére amilyenek a terhességeim voltak(veszélyeztett vetélések, veszélyeztett koraszülések, cukorbetegség, nyíló mészáj, császármetszések, stb.) mert ez akkora csoda, hogy minden eltörpül mellette.:o)

Tegnap megkaptam az AFP eredményem, ami szuper lett. hurrá! Holnap pedig hívhatom végre a genetikát, hogy milyen lett az amnio eredménye, remélem elkészül addigra. Lassan ideje lenne felkeresnem a védőnőt is, még nem volt szerencsénk egymáshoz. Tavaly mikor elvesztettük a babánkat, azt mondta a 12.hétig ne is menjek, azt hiszem ezt sikerült betartanom.:D

hobby:
Mostanában inkább kötögetek, bár mutogatni valóm nem igen van:S. Lassan ideje lenne elkezdenem a Karácsonyi SAL mintáját, különben már nem igen lesz értelme...