péntek, október 29, 2010

Halloween giveaway!

részletekért katt a képre!

kedd, október 26, 2010

LK SAL 12/12











elkészültem végre az LK SAL mintáival, még sajnos a kereten körbe hátra van a fekete kockák közötti fehér kihímzése és a készre varrás. Még van pár napom, de a lelkesedésem egyre fogy.:/

Nagyon szeretnék már belekezdeni a karácsonyi SAL mintájába...
Meg még lenne egy csomó tervem karácsonyra, a tavalyi megkezdetteken kívül is, szinte biztos hogy megint az esélytelenek nyugalmával böködhetek.:o)


Rólunk:
Köszönöm szépen a drukkokat! Ideértek mind, szerencsésen túl vagyok a hasbaszúráson, most már csak az eredményre kell várnom még 3hetet körömrágcsálva.:o)
Tegnap megvizsgált a dokim ismét, babuci egyre nagyobb és egyre többet mozog, bár az apukája még nem érezte, mert csak időszakosan rugdal. Még mindig és egyre inkább fiúnak néz ki, laikus szemmel is jól látható.:o) Közel 250gr a súlya és egyben már nem mérhető meg a hossza.:o) Nevet még mindig nem találtunk neki, igaz Balázs is csak a 24.héten dőlt el, hogy Balázs lesz, úgyhogy lehet addig megszáll minket az ihlet.:o)

szerda, október 20, 2010

LK SAL 10/12

Íme egy újabb részlet a mintából.:o)
(Bocsánat az életlen fotóért, se fény, se feltöltött aksi nem állt rendelkezésemre.:S)
Ennek a szörnynek most orra sincs:(, mert nem találom a 3833as DMC fonalamat.:S
Igazából már tegnap készen lett volna, ha nem az utolsó két betűnél derül ki, hogy az M-nél elszámoltam magam.:( De hős voltam és kibontottam, hogy tuti kiférjen széltében és ne kelljen sakkoznom.:o)
A széle kerettel kissé el vagyok maradva, de azt majd holnap a kórházban megcsinálom, ahogy reményeim szerint a következ mintarészletet is.;o)

Holnap délelőtt nagyon örülnék ha drukkokat küldenétek felém.:o)
Meglehetősen félek ettől a hasbaszúrós történettől.:(
Nagyon remélem, hogy alaptalanul és minden ok lesz, de megnyugodni majd csak akkor fogok, ha túl leszek az előírt 2 hetes kímélő életmódon komplikációk nélkül és mikor a kezemben lesz a babánk genetikai negatív lelete.:o)

Minden jót addig is Mindenkinek!

hétfő, október 18, 2010

LK SAL 9/12

újabb mintarészlettel sikerült elkészülnöm, aminek nagyon örülök, mert így egyre inkább nő az esélye, hogy még idén kiakaszthatom:o)

A lidércnek sincs szeme, ahogy a többi állatkának sem eddig, mert majd a végén dől el, hogy fr.csomó, gomb avagy gyöngy kerül a szemek helyére...

A héten viszont nem biztos hogy nagy haladás várható(hacsak a kórházban nem),
mert Balázsom lebetegedett, ismét "gyönyörű" kruppos köhögése tölti be a lakást.:(
Láza nincs, így én kúrálom teával, cseppekkel. Remélem egy hét elég lesz a gyógyuláshoz, addig itthon tartom és kihagyjuk a dokit.;o)

Én ma megkaptam a vérvételem eredményét, a toxoplazma érték szerencsére ok, így Fahéj még egy ideig a család házikedvence maradhat.
Aztán viszont vagy kap egy szuper ketrecet kifutóval a kertben vagy másik gazdi után kell nézzek neki, mert ha megszületik a baba semmiképpen sem maradhat egy ilyen szőrős jószág a lakásban.:o)végezetül egy kép rólam(a hátteret ne nézzétek!)a betöltött 17.héten:o)

játékok





részletekért katt a képekre!

péntek, október 15, 2010

UH és AFP a heti menü és egy kis LK SAL

Ezen a héten szerdán ismét jelenésem volt a dokimnál. Nagyon alapos ultrahangvizsgálat után megnyugtatott, hogy továbbra is minden ok a pocaklakóval. Felvettük DVDre is megint, így itthon a család is megcsodálhatta a kistesót.:o)
Megbeszéltük a továbbiakat, többet közt a jövő heti amniócentézist(para ezerrel) és hogy mikor is találkozunk újra.

Pocaklakó nagyon aktív kisbaba, rengeteget mozog, ahogy az UHn láthattam, no de ebből én most semmit sem érzek, ami rém fura, mert a 10.héttől a 13.ig folyamatosan éreztem a mocorgását. Már nem is pici, mert fejtől popsiig 13cm, a súlya pedig 150 gr körüli.:o)
Abszolút jól látható volt az én laikus szememnek is, hogy kisfiú lesz.:o)
Nevek tekintetében még teljesen tanácstalanok vagyunk.:S

Ma pedig hajlanban bekocsikáztam az István Kórházba, Afp vérvételre.
Reggel 7órától van labor, én már 7 elött pár perccel ott voltam, de így is csak a 9. voltam.:(
A kórház területén az első fél óra parkolás ingyenes, így nagyon szerettem volna gyorsan végezni,
de 3 terheléses cukros kismamát soron kívül előre vettek(tök normális, csak nekem most nem jött jól), így 2 perccel léptem túl a fél órát a kapunál.:/
Naná, hogy egy teljes órát kellett fizetnem, ott egye meg a fene.Belefér, csak akkor legközelebb nem kapkodok, hanem ott helyben a parkolóban megeszem az almám és a csokim.:o)

Közben a toxoplazma leletem is megérkezett a körzeti orvoshoz, hétfőn mehetek érte, nagyon remélem, hogy negatív lesz, Fahéj érdekében is.:o)

Még mindig szörnyen fáradékony és aluszékony vagyok. Délután Balázzsal együtt szunyókálok, este pedig ülve elalszom a kanapén, így a kreatívkodással nem igen haladok, ami nagy baj, mert az idő vészesen fogy.

Most a Lizzie Kate Halloween SALt bököm, még 4minta van hátra és a keret, no meg a varrás,
úgyhogy azt hiszem elkönyvelhetem, hogy idén sem fog kikerülni az ajtóra.:/
Itt tartok vele:
Aztán mint akinek temérdek ideje van jelentkeztem a Karácsonyi SALba is, csodás minta, de óriási, így lehet hogy csak elkezdeni lesz idén időm ezt is...annyira tipikus, nem tudom miért nem tanulok a hibáimból:(, folyton belekapok mindenbe aztán meg nem halad semmi.:(((

Kötéssel is így vagyok, lassan elkél a kesztyű, én meg még csak épp hogy belekezdtem, Bencének sincs még kész a sapkája, mondjuk eddig nem is volt hajlandó felvenni a fejére semmit(tiszta anyja) csak a kapucnit.:o)

Tegnap beszereztem életem első kuglóf sütőjét, ma délután tesztelem.
Nem vagyok kuglófos, de ez a pici(22cm) talán megfelelő lesz, mert nem nagy mennyiség és hamar el fog fogyni, karácsonykor meg jól fog mutatni az asztalon.;o)

vasárnap, október 03, 2010

játék Kinemánál


én ezt a szépséget szeretném megnyerni!:o)
részletek itt!

szombat, október 02, 2010

Yoolee játéka

részletek itt!
határidő: 2010.október 7. 17óra