kedd, augusztus 17, 2010

Summer giveaway Cherrynél

Cherry Ildi játékot hírdetett! szuper táskás szetteket lehet nyerni.
A játék határideje: 210.augusztus 20.
Jó játékot!

közeledik...

az iskolakezdés és én most nézem, hogy idén nyáron nem igen hagytam bejegyzést semmiről.
Úgy tűnik nagyon nyár volt idén nálunk.:o)

A virágaim ezen a nyáron közel sem voltak olyan szépek, mint tavaly. "Hála" a későn jött melegnek és a sok esőnek, de a paradicsomok mesések és mire hazaértünk a nyaralásból a tavasszal földbe dugott egy szál füge egy hajszálgyökérrel úgy döntött hogy kihajt! hurrá! Milyen szerencse, hogy türelmesen vártam és vártam.:o) A citrus mitisem telis tele van gyümölccsel, annyira szeret a teraszon lenni, remélem ha be kell költöznie a lakásba ősszel nem fog nagyon megharagudni.:o)

Voltunk nyaralni is, Horvátország idén is természetesen, bár talán egy időre itt a vége, mert szeretnék más tájakat is felfedezni. Talán még sosem voltunk ilyen korán augusztusban a horvát tenger partján és talán még sosem volt ilyen hideg a tenger mióta oda járunk nyaralni.:( Pedig azért elég délen voltunk, Trogir mellett. Úgy tűnik az esős idő ott is nyomot hagyott, szerencsére 2nap után a folyamatosan emelkedő hőmérséklet a vizet is felmelegítette, így maradt 4napunk a tengerben lubickolni. Bence már nagyon profin merül, persze csak a sekély vízben, Balázs viszont idén inkább a partot alkotta újabb és újabb formára.:o)
Idén is elhajóztunk Trogirba, végigjártunk az óvárost, kerestünk szuper pizzát és ettünk isteni fagyikelyheket, a naplementével pedig hazahajóztunk, az első csillag fénye alatt.:o)

Itthon egy hét alatt rengeteget változott a kert, nagyon jó érzés volt látni, hogy a növénykéim szépen virágoznak, növekednek, hála a szomszédasszonyom lelkiismeretes kezének.:o)

A nyuszink egy ismerős nyúszitulajdonosnál nyaralt, állítólag nagyon jól viselkedett, bár kissé megviselte ez a kaland, azért úgy nézem mára már helyreállt a régi hangulata.

Kézimunka terén gyakorlatilag csakis a Szeretetvarázs takaró horgolása volt jelen az elmúlt hetekben az életemben, még nyaralni is magammal vittem a blokkokat, hogy ne vesszen kárba egyetlen nap sem. Még vár rám néhány pálca, de amíg a fonal tart én is kitartok.:o)

Előtte még befejeztem a Melinda fonalából kötött egyszerű kedőmet és belekezdtem egy zöldes lace uruguayi merinó fonalból a Leaf Lace Shawlba.

fotók később...remélem...

szerda, augusztus 04, 2010