szombat, június 26, 2010

Játék! már csak 2 napig


Férjem játékot hírdetett, aki szeretne egy üveg bort és egy könyvet nyerni, nem kell mást tennie, mint itt "lájkolni" és néhány szóval hozzászólni.

határidő: 2010.06.28.

Jó játékot Mindenkinek!

péntek, június 04, 2010

Barka bankót nyertem!:o)


Egyike lehetek azon szerencséseknek, akik a mai napon a 104db Barka Fonal nyeremény nyertesei.:o) Köszönöm a lehetőséget és gratulálok minden nyertesnek!
Kössetek, horgoljatok szépeket!

Blogszülinap Tecával


Teca 1éves blogszülinapot ünnepel és játékot hírdetett eme neves esemény kapcsán.
részletek itt!

határidő: 210.06.18.

csütörtök, június 03, 2010

vegyes vágott

Tecának készült ez a kis hímzős tartó, néhány sk festett fonal, finom teák és csoki kíséretében keltek útra viszonzásképpen a sok szuper kreatív újságért, amit Tecától kaptam.
köszönet érte itt is!:o)

tavaly a szomszédasszonyom rámtestálta az elvirágzott liliomát, hogy én úgyis jobban tudok rá vigyázni:o) tavaly 3virága volt mikor a boltból hazahozták, most 14lesz rajta ha minden jól megy.:o) mellette az imádott hortenziám, tele bimbóval:o) nem is tudom mi lenne velem kert nélkül...

ő a kedvenc iszalagom, Piilu névre hallgat, egyszerre több féle szirmú virágot is hoz, de a színe is csodás és hogy tele van virággal! van ennél szebb látvány egy kertésznek?:o)

idén végre lett aprócska konyhakertem, tényleg pici, de azért vetettem ezt-azt bele(paradicsom, paprika, sütőtök, répa, retek).
Íme az első érett példány!:o) nagyon finom volt, jövőre többet vetek belőle.
Van egy csinos kis(1m2) fűszerkertem is, legközelebb azt is megmutatom.;o)


ez pedig az aktuális kötésem(többek között) Melinda mesés fonalával követem el a Flower Basket mintát Evelyn Clarktól mivel ez egy lace fonal, kénytelen vagyok 3,75ös tűvel kötni, mit mondjak ez számomra nem akkora öröm(közelebb áll hozzám a fingering vastagság olyan 4,5es tűvel:o)), de remélem az eredmény majd kárpótol érte.;o)

Szerettem volna még mutatni pár dolgot, de valahogy nem sikerült feltölteni a képeket.
A fiaim szülinapra voltak hivatalosak május elején, 2 Levente nevű kisfiúhoz. Erre az alkalomra készítettem 2 polártakarót, amelyekre LEVENTE nevet varrtam elütő színű anyagból. Az egyik kék alapon sárga betűkkel, a másik v.zöld alapon narancs betűkkel készült.
Természetesen ezek után a minipasijaim is benyújtották az igényt saját nevükre szóló takaróra.:o)

Készült még pár apróság, ahogy tudom mutatom...
A kezem szerencsére jobban lett, hála annak, hogy sokkal, de sokkal kevesebbet ülök a gépnél.
Rájöttem ugyanis, hogy az egér markolászása sem tesz jót neki:( , meg a vasalás, emelgetés, cipelés sem, de azokat sajnos nem tudom kiiktatni, így a netezést voltam kénytelen háttérbe szorítani.:(
Ezért bár ha kis időm van benézek a kedvenc oldalaimra, de előfordulhat, hogy nem hagyok megjegyzést, amit régen el sem tudtam volna képzelni...ettől függetlenül mindenki munkáját örömmel nézegetem és csodálom.
Alkossatok továbbra is sok szépséget!