szerda, május 19, 2010

Lanarte 15614 egy UFO folyamatban

A mintát és a maradék fonalakat hozzá Dórától kaptam még régebben, köszönet érte itt is.:o)

Balázsnak készül ez a babaköszöntő, aki bizony idén nyáron már 4éves lesz, úgyhogy igazán nem vádolhat senki azzal, hogy elkapkodtam.:D

Nagyon szeretem hímezni, mert rengeteg szép élénk szín van benne és bár nagyon sok a kontúr öltés, anélkül csak pacák látszanának. Ezt szemléltetendő direkt nem kontúroztam ki fotózás előtt a nyuszit, mert az a szürke maszlag nemsokára egy tapsifüles lesz, bizony ám.;o)
A kép bal oldaláról már csak egy megtermett medve hiányzik és alulra a sín, hogy tudjon zakatolva futni a kisvonat.:o)

Lanarte 34454 készen


Elkészült a sorozat második darabja is.
Még nincs vasalva, de már készen van pár napja és szerettem volna megmutatni,
így néhol picit kuszának tűnik a kontúr, de majd a vasalóval ráncba szedem;o).
Ezt a képet "valamivel" hamarabb sikerült meghímeznem, mint az elsőt.:o)))

Viszont most a 3. és a 4. picit várakozik, mert előbb egy másik réges-régi UFOmat szeretném befejezni(mindjárt mutatom hol tartok vele) és utána még párat...lesz miből válogatnom.:o)

A kötéseim szépen csendben várakoznak, kedvem még csak lenne hozzájuk, mert szerencsére a kezem most picit jobban van(kopp-kopp) de időm már nincs, talán ha beköszönt a nyári szünet.

Barka nyereményjáték


Naná, hogy részt veszek a játékban, remélem kedvez majd a szerencse, 104 nyeremény vár gazdára, egy csak eljut hozzám is.;o) Kinéztem pár fonalat a boltban(mert fonalból sosem elég), jó lenne a nyereményből megvenni.:o)
Aki szintén szeretném megkísérteni Fortunát az regisztráljon a Barka Fonal oldalán: itt!

Jó játékot!

hétfő, május 10, 2010

nem tűntem el...

teljesen bár az alkotó énem lassan megszűnni látszik:( rajtam kívül álló okok miatt...egyre többet és többször és jobban fáj a kezem, néha az egész karom, így a kézimunkát csak nagyon rövid időre engedélyezem magamnak, mert az az egyetlen amit elhagyhatok, a takarítást, főzést, vasalás, stb. sajnos nem. Remélem, hogy nem lesz tartós ez az állapot és hamarosan újra felvehetem a fonalat.:o)

Addig is befejeztem egy UFOt!:o) Le sem merem írni, hogy mikor kezdtem el és azt is csak súgva, hogy alig volt már rajta mit bökni, de vhogy ezidáig nem készült el. Íme:Lanarte 34455

Ő egy 4részes sorozat első tagja és a fürdőnkbe szánom őt a társaival együtt, így keretezve majd csak akkor lesz, ha mind elkészül. Remélem még ebben az életemben.:o)))

Mivel nagy hímzést nem igen tudok a kezemben fogni, így elkezdtem a másodikat a sorozatból, ő lenne az:Lanarte 34454


és a kettő együtt:
Ennek a sorozatnak van egy nagy samplere is, egyszer azt is szívesen kihímezném.:o)
Imádom a színvilágát és a mintákat is, nem bonyolultak, mégis mutatósak.:o)