csütörtök, május 21, 2009

jó napom volt

tegnap egyszerre két levelet is kaptam.

Az egyikben a KnitPro kötőtű starter set nyereményem volt Gabellától, aminek nagyon örültem, mert csodás, nagyon jó vele kötni és végre van 120centis damilom is:o).
Gabi köszönet érte még egyszer!

A másikban Klaudiától jött az egyik régi kedvenc Lanarte(34446) mintaív, köszönet érte itt is, remélem még idén elkészülök vele, bár megint annyi az új tervem, hogy csuda pedig még a régiekkel sem vagyok készen, ejnye...

Most egy régi kedvencemet hímzem készre, a Dimensions pillangósat, már csak a kontúr van hátra, aztán már csak keret kell neki és felkerülhet a fiúk szobájába.

Tegnap elmentem a kedvenc virágosomhoz és vettem rengeteg szebbnél szebb virágot a teraszra. Kb. 4órán keresztül ültettem el őket, szinenként vannak csoportosítva, van benne mindenféle: sok színben petúnia szimpla/dupla, körömvirág, dália, cseppecskevirág, törökszegfű, lobélia, díszcsalán, repkény, futó verbéna, verbéna, szunyogűző, záporvirág és most annyira csodás minden, öröm rájuk nézni.

A klematiszaim csak úgy ontják magukból a virágokat, a rózsaszínnek tenyérnyi virágai vannak, addig a Piilu 2 féle virágzattal örvendeztetett meg, egyszerre hozza a tavaszi és a nyári virágait is. Amíg a tavaszi dupla szirmaival szép tömör, addig a nyári szimpla nagyobb és díszesebb a bibéje. Már fotóztam őket, legközelebb mutatom majd.

Kötésekkel is haladgatok lassacskán, most a bordó Shetland a kedvenc, így azzal foglalatoskodom a legtöbbet, megkapta az új KnitPro tűt a 120as damillal, így ki tudom feszíteni a kendőt ha nézegetni akarom és naná, hogy akarom.:D
Hamarosan belekezdek egy szerelem kardigánba, remélem mire szükségem lesz rá, addigra elkészülök vele, nálam ugye ez sosem biztos.:o)

A medencében ígéretesen melegszik a víz, remélhetőleg hétvégén csobbanunk, aztán lehet hamar kijövünk, de az érzés meglesz, hogy már fürödtünk.:o))))

Mindenkinek további szép hetet és kellemes alkotó perceket, akár a kertben, akár a tűkkel dolgozik.

kedd, május 05, 2009

életjel

Sziasztok!
1,5hete hogy be sem kapcsoltam a gépemet és micsoda hírre jövök vissza :
NYERTEM.
Gabella köszönöm szépen a lehetőséget és nagyon köszönöm az ajándékot!
Erika volt olyan drága, felhívott és érdeklődött felőlem, amit ezúton is nagyon szépen köszönök.:o)
Semmi különösebb oka nem volt a távozásomnak, csupán a mindennapi ügyintézések mellett, napközben nem volt időm gép elé ülni, estére pedig hulla voltam, és nem mertem a gépet bekapcsolni, mert tudom, akkor hajnalig itt ücsörögtem volna előtte.
Hímzőtű hónapok óta nem volt a kezemben:o(, a kötőtű viszont igen, majd mutogatok is, bár önmagamhoz hűen mind félkész darab csak.:D
Most mennem kell, vár a nagyfiam...
Mindenkinek nagyon szép napot!

Utólag is boldog névnapot kívánok minden Tímeának és Mónikának!